20

Copertine

Copertinele in general au rol in general de a proteja terasele , balcoanele impotriva soarelui,ploii sau a vantului. Designul copertinelor poate fi adaptat in functie de stilul si culorile constructiei pe care va fi amplasat acest produs astfel incat copertina va fi atat un element util cat si un element de decor pentru casa /spatiu commercial sau pentru orice alta cladire pe care va fi amplasat.
Copertinele sunt confetionate din material textil de diferite culori si textura de o calitate superioara , brate din aluminiu si alte accesorii electrice in functie de tipul de copertine.

Tipuri de Copertine Retractabile

  • Copertine retractabile standard

Copertinele retractabile de tip standard sunt structurate astfel : brate din aluminiu retractabile care pot fi actionate atat manual cat si electric si material textil .

In general aceste copertine se folosesc pentru a acoperi suprafete mai mici. In functie de tipul de material textil ales veti fi protejat doar de soare sau si de ploaie.

  • Copertine retractabile casetate ( materialul textil este acoperit de caseta din aluminiu in momentul in care copertina este stransa) ;

Copertine retractabile casetate sunt realizate in general ca si cele simple. Avantajul acestor copertine este ca materialul textile folosit va fi protejat de caseta din aluminiu in momentul in care produsul este strans. Astfel copertina isi va mentine culorile si prodprietatile timp indelungat.

  • Copertine retractabile verticale

Copertinele retractabile verticale se utilizeaza in mare parte pentru a proteja balcoanele sau terasele pe verticala. Spatiile inchise cu copertine retractabile verticale sunt protejate in totalitate de conditiile nefavorabile de mediu.
 

Actionarea Copertinelor Retractabile

-manual cu manivela

-cu motor cu ajutorul unei telecomenzi sau intrerupator. In cazul copertinelor actiunate electric se monteaza si varianta standard de actionare (actionarea manuala) pentru situatiile in care se intrerupe curentul electric sau in cazul unor defectiuni ale motorului.