Un aspect important care nu poate fi omis in materie de design de exterior este un sistem de umbrire. Marchizele Markilux va protejeaza pe dumneavoastra si familia dumneavoastra de caldurile excesive din timpul verii, de lumina puternica a soarelui si a razelor UV daunatoare. Multumita acestui sistem va puteti relaxa in aer liber si va puteti bucura de timpul petrecut impreuna cu cei dragi in maxima siguranta si confort.

 
Marchizele Markilux sunt sisteme de umbrire care imbina utilul cu placutul. Este un sistem inovativ, care poate fi folosit atat pentru spatiul personal, cat si pentru spatii comerciale.
Marchizele sunt un accesoriu, care trebuie sa fie in ton cu designul ales pentru amenajarea curtii sau terasei, sa reflecte stilul si personalitatea clientului, si desigur sa protejeze impotriva razelor puternice ale soarelui.

 
Marchizele se pot folosi pentru ferestre, balcoane, terase sau wintergarden-uri. Sunt de mai multe feluri, si dispun de diferite dimensiuni si diferite dotari, in fuctie de cerintele clientilor si in functie de intrebuintarea acestora. Se pot realiza marchize de la 2.5 m latime si se poate ajunge pana la 13 m cu doua campuri de panza actionate cu acelasi motor ; iar adancimea maxima este pana la 4 m.

 
Modelele pot fi cu caseta, cu semi-caseta sau copertine deschise. Marchizele au diferite posibilitati de prindere si montare : pe perete, pe tavan sau pe acoperis la unghi. Actionarea markizelor se poate face manual sau cu motor ; cele cu motor pot fi actionate cu intrerupator sau telecomanda. Puteti achizitiona telecomanda cu un singur canal, sau telecomanda cu mai multe canale, in cazul in care dispuneti de mai multe sisteme de umbrire motorizate care au emitator. Markilux va pune la dispozitie automatizare cu motor Somfy IO ceea ce asigura longevitatea sitemului dumneavoastra de umbrire. Marchizele pot si accesorizate cu radio, senzor lumina, senzor de vant sau de caldura, sisteme de iluminat.

 
Daca doriti un sistem mai mare se poate opta pentru pergole sau pavilioane. Acestea se pot monta individual in spatii deschise si sunt alcatuite dintr-o structra metalica pe care se aplica marchiza. Sunt ideale pentru terase mai mari, sau pentru spatii comerciale, localuri, sau orice spatiu extins care doriti sa oferiti umbrire.

 
Multumita colectiei vaste de culori, marchizele markilux sunt pe placul tuturor. Materialul din care este facuta panza pentru markiza este impremeabil, si nu se decoloreaza in timp de la razele de soare. Markilux va pune la dispozitie diverse modele si combinatii de culori, potrivite pentru orice tip de locuinta sau local. Sunt ideale pentru restaurante, cafenele sau cofetarii, avand posibilitatea de alege dintr-un paletar de modele de la cele mai discrete, pana la cele mai extravagante si colorate.

 
Puteti alege cu incredere sistemul de umbrire Markilux, pentru a va bucura din plin de sezonul cald, fara sa va faceti griji de caldura excesiva, astfel va puteti proteja familia si prietenii, si va puteti relaxa in aer liber.

 

click aici pentru o oferta