Vara este scurta, concediul a trecut dar ne dorim sa savuram căldura soarelui si sa nu fim deranjați de temperatura și vântul de afara. Ne dorim sa stam realaxati în spațiul nostru, cu flori si arbuști ornamentali si sa savuram liniștea.

De multe natura ne joaca feste dar cu aceste terase închise suntem bine protejați in orice anotimp. Winter garden sau Wintergarten cum se mai numesc se pot realiza intr-o multitudine de forme si se pot adapta multe soluții tehnice. Aceste grădini de iarna pe timpul verii pot fi deschise iar atunci când este vreme rea sau temperatura de afara se răcește, ele se pot închide.

Sistemele de uși glisante paralele sau uși armonice, Hebeschiebetur respectiv alte soluții tehnice sunt foarte ușor de utilizat. Pentru sezonul cald avem si tehnica de umbrire de la Markilux. Aceste elemente de umbrire bine puse la punct ne oferă umbra respectiv intimitatea de care avem nevoie la un Wintergarten. Marchizele se pot monta atât în plan orizontal sau în plan vertical al unei terase astfel încât sa avem mereu confortul nostru.

Pentru serile reci va putem pune la dispoziție si luminile ambientale pentru masa de seara și încălzirea cu infra rosu ca aceasta seara sa fie încălzita.