Ce este un Winter Garden?

Winter garden (gradina de iarna) este un spatiu locuibil construit din sticla. Gradina de iarna poate fi construita la o anumita distanta fata de casa, in gradina cat si lipita de casa, o extensie cu aspect placut care ofera un confort sporit datorita peretilor de sticla prin care putem adminira privelistea.

 

Gradina de iarna (winter garden) poate fi utilizata si cu uz comercial. Hotelurile, pensiunile ofera posibilitatea clientilor de a se relaxa in gradina de iarna prin servirea bauturilor sau a meselor direct in natura, ferit de caldura verii sau de frigul iernii.

img3088

 Care este rolul winter gardenului (gradinii de iarna)?

Cand vorbim de winter garden, vorbim in mare parte de relaxare deoarece gradina de iarna este un spatiu de recreere cu lumina naturala. Momentele petrecute in gradina de iarna vor fi tot timpul perfecte deoarece nu trebuie sa ne facem griji de ploaie, vant sau canicula.

Materialele folosite pentru constructia gradinii de iarna nu permit ca in acest spatiu sa se creeze efectul de sera. De asemenea daca winter gardenul este incalzit iarna, caldura se va mentine la fel ca in orice incapere a casei dumneavoastra.

Daca iti construiesti o casa si vrei sa ai un spatiu de relaxare gandeste-te la avantajele oferite de wintergarden atat pentru tine cat si pentru familia ta:

  • spatiu de joaca pentru copii ferit de caldura sau frig
  • spatiu de servit masa, ceaiul, cafeaua, aproape de natura si fara evenimente neplacute datorita vremii.
  • spatiu de relaxare unde puteti desfasura diferite activitati

Gradina de iarna nu este doar o extravaganta , este un spatiu util care ofera lumina si caldura tot timpul anului, este un adapost sigur pentru tine si familia ta!